SHOPPEN KOERIERS DIENST – Voor 16.00 besteld = Voor 20.00 in huis

Producten online bestellen in jouw eigen stad!

En.. snel in huis !

Dat kan nu met onze eigen Shoppenindestad Koeriers Dienst 

Eenvoudig producten bestellen, zelfs op het laatste moment.. voor 16.00 uur en onze koeriers halen het product op bij deze winkel en bezorgen het nog dezelfde dag voor 20.00 uur bij u thuis!  

Voor maar € 6.95 per rit

Goedkoper dan Post en DHL want wij leveren direct van de winkel naar de klant, zonder magazijn of auto’s. Snel eenvoudig en goedkoop.

Dus, wilt u nog een bosje bloemen op t laatste moment laten bezorgen, of toch nog iets leuks in huis halen als cadeautje voor de verjaardag van…, dat kan nu. Read more

DE ZAAK – SPIJKERBOORSTEEG 1 – GAAT NOG JAREN DOOR!

Vandaag zijn we even wezen ‘neuzen’ in het leukste kleine winkeltje van Deventer   DE ZAAK.

Buiten zie ja direct het leuke ‘ouderwetse speelgoed’ uitgestald.   Binnen mochten we nog een paar foto’s maken, ook met eigenaar Jakob Wieringa erbij.    Lekker winkelen in de stad.. als je nog iets leuks van vroeger wilt zien… De Zaak staat er vol van!

Read more

TANTILLY – WIJ PLANTEN EEN BOOM BIJ ELKE BESTELLING

Tantilly met een groen randje

We planten een boom bij je bestelling! Kies je favoriete boom uit de Tantilly lijst in onze Blog Zie de rubriek als je naar beneden scrollt voor meer informatie. Gebruik de code PLANTREE bij je bestelling, en er wordt een boom in jouw naam geplant! Jullie ontvangen binnenkort een foto met jouw naam op een kaartje bij de boom naar keuze. Laten we samen de wereld een stukje groener maken

CLICK HERE TO READ MORE

Read more

DE KAMELEON GAAT VERHUIZEN – KLEINE OVERSTRAAT 81 —- 50% KORTING OP BOEKEN

Verhuisbericht 

Per 1 mei 2024 gaan wij verhuizen van Kleine Overstraat 81 te Deventer naar Wittenbergsweg 4, 8124 PR in Wesepe.  Ook hier is bezoek welkom na telefonische afspraak of per email.  Onze serviceverlening zal niet veranderen. We gaan door op internet, zoals we ook al gewend zijn.    

Tot 26 april hebben wij opruiming in de winkel van 50% korting op de aanwezige boeken en 30% op de aanwezige prenten.  

Winkel open: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00-16.00 uur  
Telefoon winkel 0570-649280

Read more

HET BOUWHUIS IS VERHUISD NAAR DE GROTE OVERSTRAAT 12

Het Bouwhuis is verhuisd van de Kleine Overstraat naar een groter pand aan de Grote Overstraat 12, om de hoek!

Het Bouwhuis is uniek in Nederland. Nergens vind u een combinatie van galerie en delicatessen behalve bij het Bouwhuis. In onze winkel hebben wij een zeer ruim aanbod van heerlijke voedselproducten variërend van olijfolie via limonadesiroop naar paté. 

Read more